Hmm

Nu är det fredag igen och jag sitter och väntar... Klockan är snart två och det är en timme kvar tills bussen går. Jag har redan packat allt utom datorn så jag har ingenting att göra tills jag ska gå. Det finns inte ens nån på msn jag kan prata med. Så jag får titta på tv-shop...
   Idag ska jag åka hem till Karlstad. Det är första dagen på länge då det är jättefint väder ute och jag kan inte ens njuta av det, jag ska sitta i ett tåg i 5 timmar.
   Jag har inget speciellt att se fram emot ikväll. När jag väl kommer hem, klockan är så mycket då så jag går nog och lägger mig rätt snabbt. Imorgon ska jag simma, det ska bli skönt att få träna kroppen lite. Annars ska jag nog inte göra något speciellt. Vi får se vad som händer...
   Jag känner mig inte speciellt glad just nu så det här inlägget blev bara deprimerande. Det är bäst jag slutar...

Förbannade jävla skitdag!

Har du någonsin haft en sån där dag som det känns direkt du kliver upp på morgonen att  hela dagen kommer gå åt helvete? En sådan dag har jag idag.
   Precis allt som kan gå fel går just fel. Skolan var tråkig (utom när vi skrev manus till filmen), jag har mått illa större delen av dagen, maten jag lagar smakar äckligt och allt jag tar mig för med misslyckas... Försöke instalera skrivaren till min nya dator med det funkade inte, det står bara "enheten känns inte igen" när jag stoppar i sladden. Förut kunde jag iaf skriva ut några papper innan jag var tvungen att instalera om skrivaren igen men nu kan jag inte ens det. Så jag får försöka skriva ut mitt papper till engelskan i skolan imorgon istället. Hoppas datorerna och skrivarna funkar bättre där, knappast troligt... Min dator är så jävla seg!!! Det tar hur lång tid som helst att göra minsta lilla grej. Hatar Vista!!!!! Undrar om det bara är mig det dampar för??
   Jag tror jag ska lägga mig tidigt idag så jag inte gör illa mig själv eller nått, vore inte så kul att halka i duschen å slå sönder skallen eller nått. Det är nog bäst jag sitter still...
  Hoppas det blir en bättre dag imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                                                                                                                       xoxo      //Sanna 

Min helg

Min helg var inte så värst händelserik.
   På fredagen kom min älskling hit med 18:00-tåget från Karlstad :) Vi hade inte träffats sedan måndagen så jag var väldigt glad att få träffa honom. <3 Vi kramades och gosade en stund och sedan bestämde vi att vi skulle köpa pizza till middag. Antagligen hade de väldigt mycket att göra på pizzerian för det skulle ta en halvtimme innan vår pizza skulle vara färdig, men vi lyckades hålla oss sysselsatta tills det var dags att hämta pizzan... ^^
   När vi väl hade ätit upp vår pizza (vi hade bestämt att vi skulle dela på en pizza så att vi inte skulle känna oss så tjocka :p ) så var vi fortfarande hungriga så vi åt lite frukt och smörgås och tittade på Fresh Prince of Bel-Air. Sedan bestämde vi oss för att lägga oss rätt tidigt för att orka gå upp tidigt nästa dag så vi skulle få så mycket tid som möjligt med varandra.
   På lördagen myste vi mest. Vi tittade på en film som heter "The perfect score". Den handlar om sex ungdomar som bryter sig in och stjäl svaren till sina SAT-prov. En ganska typisk tonårsfilm men den är iaf kul :)    Sedan såg vi väl ett par avsnitt till av Fresh Prince och sedan gjorde vi inte så mycket mer den dagen tror jag.
   På söndagen låg vi och myste länge :) Det var faktiskt fint väder så var ute en stund och kastade lite basket men jag tröttnade ganska snabbt. Så efter det satt vi bara i solen och prata och myste ett tag tills vi gick hem igen. Söndagar är alltid så jobbiga för man vet att man måste skiljas åt och att vi inte får träffas igen för ens till helgen... Men vi försökte hålla humöret uppe och det gick väl så där... Men vi skiljdes iaf med kramar och leenden. Jag längtar verkligen till på fredag!!!!

Så det var väl lite kort vad som hände under helgen. Imorgon ska vi ha någon konstig lekdag med klassen. Vi ska till ett ställe som heter Bastuholmen eller nått åt det hållet, fast det skulle vara hemligt :P
Vi får väl se hur det blir! Ha det bra tills vi hörs igen!

                                                                                                                                                     xoxo    // Sanna

P.S: Saknar dig min älskling!!!! Puss på du!

Fsnart Freda <3

Jag längtar otroligt mycket efter imorgon då min underbara älskade fsötis kommer hit! Skynda skynda!

Jag älskar min mupp mupp! <3

Mitt sommarlov i repris

Tänkte berätta lite om mitt sommarlov :)

Efter skolavslutningen den 12:e juni åkte jag hem till Karlstad. Dagen där på fyllde min mormor 58 år så jag åkte dit och firade henne. Hon fick belgisk choklad och en mugg av mig.

   Jag sommarjobbade två veckor på NCC under tiden som Carl var på semester i Valencia, den lilla muppisen. (Fast han var ju bara borta en av de veckorna förstås...) Det var ganska långtråkigt att jobba men jag tjänade iaf ihop lite pengar, och pengar är ju alltid bra att ha ;)

   Sen kom Carl äntligen hem från Spanien. Hade saknat honom otroligt mycket, vi hade aldrig varit ifrån varandra så länge förut. Dagen efter att han hade kommit hem var det den 9:e juli och vi firade vår 1 års förlovningsdag <3 Då klädde vi upp oss och gick ut och åt på restaurang. Sedan cyklade vi till torget och tittade på Rix FM festival som hade stannat till i stan. De första 45 minuterna var helt bortkastade, det var bara husbandet som spela en massa Justin Timberlake låtar och sånt. Sedan kom Arash (inte en av mina favoriter direkt) och sedan uppträdde Sonja Aldén. Tillslut kom äntligen Anders Johansson, enda anledningen varför jag ville dit J Han va asbra så klart, spelade två  nya låtar som jag inte hade hört. Sedan orkade vi inte vara kvar mer så vi cyklade hem och hade det lite mysigt istället.

   Jag hade åxå mitt första inredningsjobb under lovet J En kompis till familjen ville ha hjälp med sin lägenhet och jag tog glatt till mig uppdraget. Det var jättekul! Jag hade helt fria tyglar och fick göra precis som jag ville. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Var åxå nöjd med lönen jag fick ;)

   Jag träffade åxå min kompis Elin under lovet <3 Vi hade inte träffats på ett tag så det var jättekul att ses igen!!! Vi låg på stranden å sola å bada och snackade lite skit ;) Sen va vi åxå på stan och shoppade. Det var riktigt kul :)

   Den 30 Juli åkte jag och Carl ner till Falkenberg för att spendera två veckor helt för oss själva <3 Det första jag fick göra då var att plocka ut Alex gamla matlådor ur kylen som hon hade glömt där innan skolavslutningen :S Som tur var hade inte kylskåpet blivit förstört så det var bara att slänga de mögliga burkarna. Tråkigt nog var det inte så fint väder under vår tur till Falkenberg men vi lyckades hålla oss sysselsatta ändå J Vi åkte ner till stranden och tog ne liten promenad och sedan spelade vi mini golf, vilket jag inte är så bra på. Vi såg åxå en hel del filmer under veckorna: Popcorn, Starsky & Hutch, American Pie Band Camp, Charlies Änglar 2, Stick it och Never back down var några av dem. Mest komedier och töntfilmer som vi kallar det, men lite action med det med. Köpte även en ny cykel vilket var behövligt eftersom hjulet på min gamla var helt mosat. Sedan dängde jag Carl på basket ett par gånger åxå ;)

   När jag kom tillbaka till Karlstad igen firade jag morfars födelsedag, eller, jag åkte dit dagen innan och grattade honom för han var så sur å grinig. Han fyllde nämligen 60 och hade värsta åldersnojan så det var bäst att åka dit dagen innan så att han fick vara ifred sen.

   Sedan spenderade jag de sista dagarna med Carl och vi försökte ta vara på de sista dagarna av sommarlovet så gott som vi kunde. Men hur länge vi än är tillsammans så är det ändå jobbigt när vi måste skiljas åt...

   Så nu sitter jag på tåget på väg ner till Falkenberg. Imorgon börjar skolan igen och allt blir som vanligt igen... Ska iaf försöka att göra det här året till ett bättre än det förra. Men nu har jag suttit här och skrivit allt för länge så det är bäst jag slutar.

Xoxo                   //Sanna


RSS 2.0