Abstinens

Fortfarande flera månader kvar tills Harry Potter och halvblodsprinsen har premiär! Ja, jag vet att jag är tjatig, men jag håller på att vänta ihjäl mig här :)  Hittade ett nytt klipp från filmen å det verkar som att den kommer bli hur bra som helst. Hoppas den blir bättre än förra, den var lite utav en besvikelse om man jämför med boken.

Take a look!!!



xoxo                //Sanna

Mitt äventyr

I fredags kväll kom jag tillbaka från London. Det var lite blandade känslor att åka hem, dels hade jag saknat dom här hemma men dels var det så himla roligt i London!
   Jag och Anna praoade på Vitsoe. Det var den bästa praon ever :) Alla var jätte mysiga och trevliga och jag lärde mig massa.
   Vi bodde på St. Christopher´s Inn, ett hostel i Camden Town. Det fanns en massa små affärer runt omkring och det var fplk överallt! Vi bodde tillsammans med Sophie -en helkul tjej från Australien, Louisa från Brasilien, Michael från Scottland och nån Scott som inte sa mer än två ord till oss på hela veckan, helskum snubbe...
   På måndagen å tisdagen såg vi oss mest omkrin i Camden Town på marknaderna och butikerna som fanns runtikring. De hade en massa roliga och en hel del konstiga saker, tex bananciggaretter, blä!
   På onsdagen shoppade vi på Oxford Street på Priemark :) På kvällen var vi ute och tog några drinkar i baren tillsammans med Sophie och några till. Vi hade hur kul som helst.Det hände en hel del sjuka grejer den kvällen, men bara bra minnen :)
   På torsdagen var vi på middag hos Georgia och hennes pojkvän. Det blev en mer siviliserad kväll med lite vin och god mat. Jag hade inte varit så mätt på hela veckan! Det var jättegott och vi hade jättetrevligt! Dessutom bodde de skitmysigt, jag blev faktiskt lite avundsjuk.
   På fredagen blev det några timmar på Vitsoe å sedan var det dags för mig att ge mig av till flygplattsen. Träffade en kille från Uruguay på tåget som åxå skulle til Göteborg så jag pratade en del med honom å vi satt bredvid varandra på planet å så. Hade egentilgen tänkt läsa naturkunskap men att prata med honom var mycket trevligare :)
   Vid nio landade jag i Sverige och Carl och morfar mötte mig på flygplatsen. Sedan blev det en lååång biltur hem. På sätt och vis var det skönt att komma hem men det var deffinitivt inte sista gången jag åkte till London, det kan jag lova!

Anna, det var skitkul att resa med dig! Us Vikings should stick together! :P

                       xoxo        //Sanna

Bye Bye :)

Imorrn bär det av! Ska packa de sista ikväll. Har ganska ordentligt med resfeber men jag försöker att inte tänka på det. Jag ska spendera dagen med min älskling och nu ska vi handla så vi kan baka brownies :)
   Ha de bra så hörs vi när jag kommer tillbaka!

      xoxo     //Sanna 

Mormor

Igår åkte min mormor. Hon hade varit här och hlsat på mig sedan söndag kväll. Det är roligt att ha henne här men tyvärr hinner vi inte få så mycket tid tillsammans. På måndagen var j ag ju ledig och då hade vi hela dagen men på tisdagen är det skola hela dagen och då får man bara ihop några timmar på kvällen.
   Men vi hade roligt iaf. Det är skönt att ha lite sälskap och någon som hjälper till här hemma. Nästa gång hon kommer skulle hon stanna hela veckan. Det ska bli kul!
   Nu måstte jag äta frukost men se till att ta vara på era mormorar där ute! :)

                       xoxo   //Sanna

A-amanda

Har just suttit och fixat med omslaget till vår film till estetisk orientering å de blir skitbra!!! Har kommit väldigt långt med omslaget nu, det enda som saknas är bild på Paulina och Roger (Malin och Rikard) och tre stillbilder till baksidan, sedan är det färdigt! Ska visa de för de andra imorgon på rasten, hoppas de gillar det!  (Annars skiter jag i vad de tycker! :P ) Om filmen flir lika bra som omslaget så blir de succé! (Det är bäst jag slutar va så kaxig nu innan nått henskt händer, peppar, peppar...)
   Nej, nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon när klockan ringer. Go´ natt på er alla!

                xoxo //Sanna

Vad tycks??

För ett tag sedan blev jag fotograferad i skolan när modelelevernas kläder skulle fotas. Jag hade på mig Malins kjol. Här är en av bilderna från den dagen, så vad tycker ni? :)



xoxo    //Sanna

The Fray

Nu har äntligen The Fray´s nya album kommit ut! Och med besked, deras första album kom ut 2004 och sedan dess har det varit totalt knäpptyst. Men nu är det här :)
   Här nedan är videon till deras nya låt "You found me". Kanske lite dålig kvalité men de andra vidjosana gick inte att fixa in :p




xoxo      //Sanna

...

Jag beklagar sorgen.

                                 Ett ljus för dig

¤

Världen är full av veklingar... Sluta vara en av dom!

RSS 2.0