Balklänning :)

Jag har köpt balklänning! Jag vet, det är rätt tidigt. Det var inte direkt planerat om man säger så. Jag och mamma skulle kolla lite vad som fanns å vad jag skulle vilja ha för modell. Sen hittade jag en jättefin, som åxå hade ett förmånligt pris (!) så jag slog faktiskt till :) Jag var inte alls beredd på att hitta någon, jag brukar vara rätt kräsen av mig, så jag blev faktiskt rätt överraskad :)
   Så nu är det fixat iaf, så behöver jag inte oroa mig för det :) De skulle sy in och upp den lite så den passar perfekt å sen får jag hämta den under jullovet. Det ska bli spännande å se hur det blir när den är helt klar! :) 
   Det var allt jag hade att säga den här gången! :)


                xoxo         //Sanna 

Snart lov! :)

Nu är det bara en lektion kvar innan det är dax för lov! :) Ska bli väldigt skönt att få en paus. Träffa familjen å vännerna och pojkvännen såklart :) Har ganska fullt upp under lovet som det ser ut nu, men det ska bli skönt att få fylla ut veckan med något annat än den vanliga tråkiga vardagen :)
   Satt å kolla på Plus förut, i brist på annat, (de blir så ibland när man bara har dåliga kanaler :P). Det handlade mycket om försäkringar och det var inga glada besked, pensionärer som förlorade halva begravningsförsäkringen å gravidförsäkning som inte täckte någonting... Verkar mest som att försäkringar bidrar till mer dåligt än bra, så ska det ju inte va! Så man måste verkligen lusläsa ALL text innan man tecknar något, ett tips om nån tänkt teckna nån försäkring under lovet :P
   De pratade om mobiler åxå, om operatörer som lovar fria sms, men bara till en viss gräns.Comviq kompis, som jag har, har fria sms till alla med samma operatör. Men detta gällde 3000 sms per månad, vilket de inte sa i avtalet. En tjej hade fått en telefonräkning på över 2000 fast att alla sms skulle vara gratis... Så kan det vara. Mysko.
   Det verkar inte som att man kan lita på någon nu förtiden. Inte ens på sig själv ibland. Jaja, that´s life.
Nu ska jag fortsätta packa.
Puss.


                                 xoxo              //Sanna 

Havet är djupt

Kolla in dessa konstiga firrar!



En haj med ben!






Batmanfisk. Ser mest ut som ett överkört vattendjur som gått av på mitten tycker jag! :)






Macropinna-microstoma. Den har genomskinligt huvud så den kan se när den jagar. Ögonen sitter där bak av någon konstig anledning. :S






Tjockskalle-fisk. Eller Fathead som den åxå kallas. Charmant inte sannt?







Jag vet. Jag sparde det bästa till sist, eller hur? :P
Jo, det är faktiskt en fisk!!! En anemon. Eller peinsfisk som de kallade den på sidan :P


Här är länken om nån vill kolla. 10-i-topp lista på konstiga fiskar. Fast jag tog med de roligaste.
http://www.jesper.nu/lankar/bild/5484-Topp10listapaspeciellafiskar/


                  xoxo         //Sanna


Morgonen efter

God morgon alla glada! Sitter just nu å äter frukost och lyssnar på Rix MorgonZoo, min vanliga morgonrutin.
   Igår var det studentfest på Grand :) Anna, Emma, Bessi och Alex var hemma hos mig på förfest (jag å min granne host-ade:P). Vi åt lite å drack lite och hade allmänt trevligt. Det var skitkul! :)
   Vid halv elva gav vi oss av till Grand Hotell. Festen var i Bakfickan på baksidan. De va inte så jättemycket folk med ganska trångt på dansgolvet. Man blev runtknuffad en hel del... Lite catfight på dansgolvet och en tjej som såg ut som hon skulle svimma mest hela tiden, annars var det rätt lungt.
   Tyvärr är det ju skola idag så jag å min kära granne stannade inte allt för länge. Ska göra färdigt catwalken till modeshowen nästa vecka (i samband med Strålande Ullared, fri entré -missa inte!). Den är tvungen att bli klar så vi kunde inte stanna hemma. Annars hade det varit rätt skönt att sova ett tag till. Men jag kan sova på tåget, det bär av till Karlstad i eftermiddag :)
   Hur som helst var det askul igår och jag vill passa på att tacka för gott sällskap :) Gud så allvarligt det lät :P Jaja, tack tjejer! :)
   Nu ska jag gå å göra mig i ordning, är lite sen :P
Ha en bra dag!

              xoxo          //Sanna 

What?!

What´s up med alla dessa knasiga reklamer för Kavli Räkost?!? :) Tyckte att de första med bäbisen var helskojjs när den kom, fyndig eftersom bäbisar inte kan prata och därför inte kan säga vad de gillar och inte gillar (där av "That´s the way I like it").
   Men sen kom den hemska uppföljaren med taterna. Har aldrig gillat den. För det första tycker jag den korthåriga tanten med rött hår ser helläskig ut, och sedan fattar jag inte konseptet med den dansande tanten. Hon kan ju faktiskt prata... :P Det var väl meningen att det skulle vara roligt, men...
   Å nu senast så kom versionen med den tuffa MC killen. Den var faktiskt rätt kul tyckte jag. Tanterna såg läskigare ut än  vad han gjorde :)
   Så man kan ju undra vad de kommer med nästa gång. Någon som har en gissning? :) Kanske jultomten å tomtemor eller nåt... det är ju jul snart :P Fast vem skulle va den tredje personen? Rudolf? :) Nej, kanske inte. Vi får väl se vad de hittar på.
   Om någon mot förmodan skulle ha missat dessa reklamfilmer finns de här nedan, den med tanterna dock lite annorlunda än från tv. Och har du sett dem kan det va kul att se dem igen. Bebisen är iaf söt :) 








Nu ska jag fixa det sista innan allt folk ramlar in. Men Malin kommer inte :( Blev faktiskt riktigt besviken. Men det blir nog kul ändå.
   Ha en trevlig kväll allesammans! :)

                      xoxo     //Sanna

Spontanshopping :)

Efter skolan idag skulle jag, Alex å Malin skaffa studentlägg till studentfesten som är imorgon. Vi gick till Gymnasieskolan (där vi fått veta att man skulle köpa dem) men till vår förvåning hade hon i receptionen ingen aning om vad vi menade med studentlägg. Så vi fick gå därifrån utan, något fövånade.
   Jag och Alex gick vidare till alla Falkenbergs tygaffärer (hela 2 stycken :P) och letade tyg till mitt projektarbete. Det fanns nästan inget klädtyg alls, men kanske ett som var användbart. Sedan blev det en liten spontan shoppingrunda i de få klädaffärer som finns här. Till min förvåning hittade jag en grå skjorta på Vero Moda som jag hade letat efter i massa affärer i Göteborg utan att hitta. Men där hängde den, precis rätt färg, längd, storlek, modell och ärmlängd som jag ville ha :) Den hade till och med rätt pris! Tänkte att det måste varit ödet så jag provade den.
   Så jag fick min efterlängtade skjorta och ett skärp att ha till för en överkommlig peng :) Spontanshopping är den bästa shoppingen! :)
   Innan vi gick hem igen tog vi en fika på Café Blå. Mysigt, mysigt :)
   Så kortfattat, det har varit en rätt bra och trevlig dag idag :) Och förhoppningsvis blir det ännu trevligare imorgon. Middagsgäster å sen lite party party :)
   Nu ska jag se färdigt på "Halv åtta hos mig". Heja Cassius :)


                                xoxo        //Sanna

Vart har du tagit vägen?

Den lilla arbetsmyran som brukar bo i mig har spårlöst försvunnit. Sitter framför datorn och försöker komma igång med det sista kultur och idéhistoriaarbetet men det vill sig inte. Min hjärna villar ständigt bort sig. Jag kan inte låta bli att tänka på annat.
   Jag brukar inte ha nåt problem med att komma igång eller få saker gjorda men sen skolan började efter sommarlovet har det krävt mer energi och viljestyrka än tidigare. Jag tänker att jag har gott om tid på mig och att jag inte behöver jobba än, medans den andra rösten inom mig tycker att jag ska sätta igång så att jag får mer tid till roliga saker sen. Och jag försöker. Jag försöker, å förstöker å försöker... Men nej. Det vill sig inte. Att vara skoltrött ställer bara till med besvär, men vad ska jag göra? Det är inte direkt enkelt att ändra på.
   Nej, nu ska jag göra ett nytt försök. Har tappat räkningen på hur många jag är uppe i nu men den här gången ska det funka! Hoppas jag...
   Bla, bla, bla. Hej med er.



                 xoxo      //Sanna


I hopelessly, helplessly, wonder why...

I hopelessly, helplessly, wonder why
Everything gotta change around me
I'd tell it to your face
But you lost your face along the way
And I'd say it on the phone
If I thought you were alone
Why do things have to change

But you don't need my pictures on your wall
You say you need no one
And you don't need my secret midnight call
I guess you need no one
Is anybody waiting at home for you
Cause it's time that will tell if it's heaven if it's hell or if it's
Anybody waiting at home for you
Cause it's time that will tell this tale...

Söndag, söndag och åter SÖNDAG. Något som nog alltid kommer kännas som en tyngd i hjärtat. Kan inte den förbannade söndagsångesten hålla sig borta, bara en enda gång?!
   Som sagt, idag är det söndag och mitt humör är inte på topp. Det är alltid lika skönt med helg men även härligheter (i synnerhet dom faktiskt) har ett slut. Hur mycket man än vill hålla kvar så tvingas man släppa taget. Och ibland är det extra tungt.
   Stunder som dessa är det tur att musiken finns. En låt som uttrycker samma känsla man bär inom sig kan vara till otroligt stort stöd när man känner sig ledsen eller nere. "Hopeless" med Train är min signaturlåt denna dag. Den inbringar en gnutta tröst. Jag ska nog lyssna på den en gång till...

http://open.spotify.com/track/33v466RaeOsWVkuKy0rnPV

                 
              xoxo          //Sanna

Skolfoto :)

Idag har mina skolfoton kommit! En glad överraskning som livade upp min något knepiga dag. Vi hade lite samtal i skolan idag och det gick inte direkt så smidigt som det kunde ha gjort. Men det beror väl på vilken typ av människa man har att göra med, antar jag...
   Fast skoldagen var inte helt bortslösad iaf. Jag, Alex, Anna och Emma hade en liten mysig fikastund och smockade i oss massa kakor :) Ett utmärkt sätt att liva upp en dålig dag :) Mentor Henrik kom förbi och fick en kaka, å sen kom PH å sa att han var "hungrig". Lämpligt va när det står fullt med kakor på bordet? :) Sedan bestämde jag å min granne en middagsdejt med Anna som länge varit planerad men aldrig blivit av. Förhoppningsvis blir det näsa vecka :)
   Den 15:e eller nått sånt ska det va studentfest som jag tror de flesta i klassen ska gå på. Kravet är att man ska vara utklädd till något på P. Vi klurade ut flera konstiga och knäppa förslag under frukostrasten, tex pannkaka, partypingla och plastikoppererad :) Vi får se vad det blir om jag bestämmer mig för att gå. Någon som har något kul förslag? :)
   Just det ja... Skolkorten :) Det var ju det jag skulle berätta :P De blev fina tycker jag, jag som aldrig någonsin brukar bli nöjd med mina skolkort. Jag tycker det brukar se lite konstigt ut eftersom man blir vänd åt fel håll (om man jämför med hur man ser ut i spegeln) :P
   Men nu ska jag se nya avsnittet av One Tree Hill innan jag ska besluta vad jag ska göra med resten av min dag. Den som lever får se :P

                      
                 xoxo                    //Sanna 

RSS 2.0