Filmtips :)

Jag var på bio i helgen och såg "The ugly truth", en amerikansk komedi med Katherine Heigl och Gerard Butler. Hysteriskt rolig och pinsam men samtidigt söt. Lite förutsägbar kanske, men det är väl de flesta amerikanska komedier. Den var bra iaf så jag tänkte jag skulle tipsa om den :)


                 xoxo           //Sanna

Torsdag 24/9 -tre månader kvar till jul (!)

Nu är det snart helg igen vilket är skönt! Har varit förkyld hela veckan och känt mig seg och orklös mest hela tiden. Det ska bli skönt att få några dagars vila. Förhoppningsvis ska det göra susen, har ingen lust att snora längre :P
   Hade samhällskunskapsprov idag :( Ingen hit. Många väntade till måndag att göra det men inte jag, kände att det var lika bra att få det gjort. Började med en blackout, typiskt va? Det var inte riktigt vad jag trodde att det skulle va men jag hoppas det gick bra. Får väl se om några veckor kanske.
   Just nu ser jag Idol. Juryn är lite oense. Jag vet iaf vilka mina favvisar är :) Får se om de går vidare.
Nu ska jag fortsätta packa. Det blir en tur till Karlstad igen i helgen.
Ha det gott.

                    xoxo          //Sanna


ps. Bara tre månader kvar till jul! Tiden går fort!

Nu är helgen slut

och imorgon är det back to school som gäller. Kan inte riktigt säga att jag ser fram emot det, slutar inte för ens halv fem. Men det är bara att försöka göra det bästa utav det. Ska ju jobba med mitt snygga miljöhus så det kanske inte blir så illa? :) 
  Har varit i närheten av förkylda människor hela helgen och tyvärr verkar de ha smittat av sig lite. Men jag tänker försöka stå emot så bra som det går, vill inte bli sjuk. Det räcker med de två dagarna jag hade feber förra veckan.
   Pysslade om Carl i helgen, det är inte ofta han är sjuk så jag fick passa på att vara lite extra snäll. Blev inte så mycket spännande aktiviteter utförda just därför, mest vila och se på film. Men det är mysigt det åxå :) Krya på dig ♥
   Nu ska jag gå å fixa lite innan jag ska lägga mig, ibland blir man trött av att åka tåg så länge.

God natt alla trevliga människor.

               xoxo        //Sanna

Finurliga du :)

Jo jag vet allt vem du är :) Lite förvirrad först men du blev avslöjad :) Kram


      xoxo    //Sanna

Kärt återseende

Idag såg jag första avsnittet på nya säsongen av One Tree Hill :) Trevligt, trevligt :) Ett kärt återseende efter uppehållet men ingen Lucas eller Payton längre :/ Lite konstigt eftersom de vart med från början liksom... Men jag överlever nog :) Avsnittet var iaf lika bra som vanligt och jag ser fram emot resten av säsongen.
   Just nu är det Idol som gäller, det blev en hel del tv idag -det kan ju bli så ibland :) Men en bra serie är bra att ha en 'regning dag' så att säga. Börjar nämligen känna mig lite krasslig :( Ingen svininfluensa får jag hoppas... Nej då, så illa är det inte, bara feber. Kanske en god natts sömn kan få ordning på hälsan igen?
   Hoppas du mår bra iaf :)


             xoxo       //Sanna 

Klok (?) men å så trögfattad

Anledningen att jag lägger ner tid på att uppmärksamma dina kommentarer är inte att jag bryr mig om DIG eller  vad DU tycker, utan att jag inte vill låta det det du skriver gå obemärkt förbi. Jag tycker att du vräker ur dig en massa onödiga saker, och därför säger jag ifrån. So what om jag missar bokstäver när jag skriver, inte använder rätt grammatik eller inte skriver om ämnen som passar DIG. Min blogg är inte till för att tillfredställa dig, så lägg av.
   Min blogg hade 21 sidvisningar igår (svårt att gissa vem som lusläst, försök inte förneka det) och jag känner att jag behöver upprepa att det du håller på med är urfånigt (eftersom du inte verkar ha fattat det). Du har även en benägenhet att slingra dig runt mina motargument genom att bara upprepa det du redan skrivit och försöka påpeka att jag säger emot mig själv. Jag fattar grejen, du gillar inte mig eller min blogg. Tydligen måste jag upprepa mitt tips: Sluta läsa min blogg. Då slipper du haka upp dig på allt. Fast det är väl precis det du vill. Provocera. 
   Jag har tröttnat på dina små lekar, och jag är inte den enda.     

Hon som är SÅ klok

Jag tycker det är väldigt töntigt av dig att lusläsa min inlägg för att undersöka minsta lilla detalj och sedan lämna en långsökt och helt onögig kommentar som inte bidrar till något nyttigt överhuvudtaget. Rent ut sagt patetiskt! Och om du tycker mina inlägg är så dåliga för att du tycker jag skriver om töntiga saker, har ett tråkigt liv och inte använder mig av korrekt gramatik och stavning på internet så finns det ett väldigt enkelt sätt att lösa problemt: läs inte min blogg. Jag bryr mig inte om vad du tycker och eftersom du verkar haka upp dig på allt jag skriver så kanske det vore bättre för dig att göra något annat på dagarna än att läsa min blogg och sedan försöka tillrättavisa mig.

I rest my case...



Bara därför att...

Min värsta fiende!

Hej alla glada! Skulle inte direkt placera mig själv under den kategorin just nu. Har nyss haft krig med min värsta fiende, SYMASKINEN!!! Skulle sicksacka kanterna på ett tyg som jag ska ha till projekt arbetet. Låter kanske inte så komplicerat, å det skulle det inte va heller om man hade en NORMAL symaskin. Det privilegiet har inte jag, min sa emot 5 gånger på vägen, plus att den ändrade söm till nått konstigt utan att jag tryckte på nått, å sen ändrade den tillbaka efter ett tag. Jag var så arg på den att jag svor några gånger. Jag hade även en förtjusande stor lust att slänga den i golvet.
   Lyckligtvis lyckades jag kontrollera den impulsen, hade jag inte gjort det tror jag inte min symaskin skulle kunna sy alls nu. Jag har en känsla av att jag kommer få fler sånna här utbrott under projektarbetets gång, jag har ju knappt börjat än... Ja, vi får se hur det går...
  Men nu ska jag hitta på nått skojjs som får mig att glömma bort min bittra fiende tills nästa gång. Hoppas du har en härlig lördag!


                 xoxo            //Sanna 

090909 :)

Vilket kul personnummer man får om man föds idag :) 090909. Men enkelt att komma ihåg iaf, tur för vissa.
   Idag har jag sovmorgon, härligt! Börjar 10.10 så sitter och äter frukost. Matte C väntar som första lektion, inte världens roligaste precis. Minn kära granne har överget mig idag (snyft, snyft ^^) så jag får försöka klara mig helt själv med alla svåra tal. Men Henrik är ju där, the best teacher ever! Så det kanske går bra ändå... Den som lever får se!
   Ska även ha projektarbete sista lektionen. Någon som har ett tips om vart jeg kan hitta billigt å bra tyg?? Letar ihjäl mig, utan större lycka. Ska visa mina skisser för Håkan idag, får se vad han säger. Inga 45 graders vinklar att klaga på där iaf... (Vad trött jag blir!)
   Till något roligare iastället. Idag firar jag och min lilla älskling 28 månader. Sjukt vad snabbt tiden går! Snart är det väl dax för studenten åxå... Bajs. Asså, inte studenten i sig, mest de som händer efter... Vet inte vart jag ska läsa vidare. Ska ransaka min själ i helgen och se vad jag hittar... Någon som har något förslag?? Tacksam för dessa, i så fall.
   Nu ska jag lyssna på "Sverige mot Morgon Zoo" å göra mig i ordning. Hinner bara höra det en dag i veckan nu, när de bytt tid :(

Ha en bra dag!!

                      xoxo                 //Sanna

RSS 2.0