Hejsan hoppsan!

Hej igen!
Tänkte berätta lite om helgen...
   På fredag kom Carl och vi åt tacos och tittade på Desperate Housewives och myste. Sedan såg vi Idol innan vi gick och la oss.
   På lördagen gick vi en lång promenad och tittade efter lite grejer till lägenheten. Hittade inget men vi fick iaf lite luft :) Senare köpte vi massa frukt på ica för att vara lite nyttiga och inte äta massa godis jämt. Några grejer va gott å andra mega mysko men nu har vi iaf provat nått nytt. Vi tittade på "A lot like love" med Ashton Kutcher och myste. Sen tittade vi åxå på stjärnor på is för vi hade inget annat för oss.
   Idag gjorde vi inte så mycket. Carl köpte popcorn och sedan började vi titta på "Tuxedo" men vi såg aldrig klart den, får väl se färdigt den under lovet eller nått. Den va skojjs iaf:) Vid kl 2 åkte vi till tåget och mötte min kompis Elin som kom hit å hälsa på för första gången. När vi kom tillbaka hem till mig så gjorde vi pizza till lunch, en mega blaffig en men god var den! Sedan pratade vi lite å så och sen var det dags för min älskling att åka hem så vi följde honom till bussen. Sen gick vi hem å pratade lite å sen bestämde vi oss för att baka Mississippi mud pie ur min chokladbok så vi gick å handlade. Vi bakade medans vi tittade på Miami Inc och Hål i väggen och sen tittade vi åxå på Stor i Japan. Mycket tv-tittande blev det så när kakan var klar å vi inte orkade vänta på att den skulle svalna mer så tog vi oss ett smakprov och tittade på musikal avsnittet av Scrubs :) Lika bra varje gång! Nu ska vi göra oss i ordning och gå och lägga oss för imorgon ska vi upp tidigt och dra iväg till GeKås! Önska oss god shopping lycka!

                                    xoxo    // Sanna

P.S: Guy Love äger!!!



Elin <3





Mississippi mud pie :)

Äntligen!

Nu är jag äntligen klar med läxan i Kultur & Idéhistora. Vi hade i läxa att skriva dagbok under en veckas tid som om vi vore en atenare eller rommare från antiken. Så jag har just spenderat de senaste två timmarna med att vara homosexuell atensk man från 420-talet f.Kr. Det är rätt skönt att vara sig själv igen kan jag säga :P
Puss på alla!
                                                 xoxo    //Sanna

Room Service♥

Tittade just på Room Service på webb-tv på kanal 5´s hemsida, det första avsnittet i den nya säsongen och jag är bara tvungen att få uttrycka mina åsikter! Alltså, Jon Eliasson, du är helt fantastisk! Fan vad snyggt det köket blev, svart, vitt, turkost... Helt underbart!
   Det nya fönstret de gjorde -skitsnyggt!
   Glasväggen mot hallen med de svarta prickarna -skitsnyggt!
   Dropplampora i taket -skitsnyggt!
Kort sagt, allt ver skitsnyggt! Det enda jag saknade var en svart gardinkappa i fönstret för det såg lite naket ut, men annars: oklanderligt!
Måste bara få tillägga at Jonvar som ett energipiller genom hela programmet och det var så härligt att se :)  Beundrar den mannen enormt! Å Johnny å Mattias är ju grymt duktiga å roliga de åxå! Room Service, I LOVE YOU!!!
Fick enorm inspiration av det där programmet och dessutom kunde jag inte låta bli att le :)
Om du är intresserad av inredning och av nogon anledning inte har sett det här avsnittet, gå genast in på www.kanal5.se klicka på webb-tv, sedan på Room Service och därefter avsnitt 1 säsong 14!
Gör det nu!!!

                                 xoxo   //Sanna


Svara gärna om ni vill :)

1. Nämn tre band jag lyssnar på.
2. När fyller jag år?
3. Vad pluggar jag?
4. Vart bor jag?
5. Gillar du mig?
6. Beskriv mig med två ord.
7. Vad hatar jag mest?
8. Nämn tre saker du vill göra med mig.
9. Betyder jag något?
10. Du och jag är...?
11. Känner du mig?
12. Nämn tre saker du ogillar hos mig?
13. Om jag stod på ett höghus och tänkte hoppa, vad skulle du då göra?
14. Har vi träffats?
15. Tänker du sätta in denna i din blogg för att se vad jag skulle svarat?

(Snodde detta från bilddagboken men eftersom jag inte har nån sån så la jag den här istället)

Puss på alla!

Läskigt läskigt!

Idag hade vi estetisk orientering. Lektionen innan var inställd så min grupp började tidigare så att vi inte behövde sluta så sent. Egentligen slutar vi halv fyra på torsdagar.
   Vi jobbade vidare med manuset och skrev några nya scener, sedan fixade vi åxå så att alla scener kom irätt ordning.
Mot slutet av lektionen skulle den egentliga lektionen börja och Kurt sa att vi skulle va med de första minuterna och göra några improvisations övningar. De andra drog ut på tiden så vi började utan dem. Det var första gången vi verkligen spelade och inte bara läste ur manus så det var lite läskigt. Den första scenen vi skulle spela upp var vid middagsbordet, det var lite svårt eftersom vi bara hade bord och stolar som rekvisita men det gick ändå rätt okej.
   Vi fick spela den igen för Kurt ville att vi skulle ha ett annat uttryck. När vi skulle spela igen kom två av stylisterna in så vi fick förklara vilka roller vi hade å sen fick vi spela upp det inför dem. Det var lite läskigt... Men sen kom alla de andra i gruppen och vi fick spela den ännu en gång inför alla!
    Efter det skulle vi spela upp en till scen eftersom alla vi i vår grupp inte är med samtidigt i någon scen. Så då fick vi alltså spela igen och i den scenen skulle jag vara irriterad och upprörd och jag har en massa repliker så det var lite jobbigt men det gick ändå ganska så bra :)  Publiken verkade gilla det, ibland skrattade de å så. Å efter vi var klara fick vi applåder trots att det inte var Kurt som drog igång dem :) Det kändes bra attveta att de gillade vårt manus och det ska bli spännande att visa upp filmen sen när den blir klar :)  Men det är långt kvar tills dess...
   Nu har jag inte tid med detta mer, har massa läxor att göra. Boring, but it has to be done!
                                             xoxo         //Sanna

RSS 2.0