FEAR





Hade bild idag och då gjorde jag den här :) Ska ha den under begreppet Symbolik. Blev riktigt nöjd faktiskt :)
   Just nu har jag ätit å sitter och lyssnar på Renegade Five (tydligen är de från Karlstad vilket var lite extra skojjs). Gustaf har varit snäll och fixat Spotify åt mig så nu utforskar jag det för första gången :) Jag lyssnar just nu på skivan "Underground Universe". Hade bara sett den i affären å hört lite på radion, men de visade sig vara i min smak :) Kul att blanda ut musiksamlngen lite.
   Nej, nu ska jag göra lite nytta. Ska diska och städa lite. Ska kanske få besök imorgon å då är det ju bra om det iaf finns någonstans att sittta! :P

                                           xoxo     //Sanna

Hot! :)

Hittade ett par skitsnygga byxor på internet :) Inte så tokiga va? Undrar om modellen va lika snygg som jeansen :P 


       xoxo         //Sanna


23 månader :)

Idag har vi varit tillsammans i 23 månader du och jag ♥
Inte alls långt kvar till 2-års dagen :)

Kom hem från semestern nu! Saknar dig :)


                             


               xoxo        //Sanna


Svar till Jennifer

jag sa faktiskt att även jag sätter in folk i fack utan att egentligen känna dem, utan baserat på vad man ser, men jag sa aldrig att jag hade rätt att göra det,eller att det faktiskt är som jag tror. jag bara enrkände en av mina egna brister, att även jag gör som alla andra. var inte alltid så snabb att kritisera om du inte ens fattar vad det är jag skriver :)


                xoxo  //Sanna


Varför?

En sak som är väldigt vanlig idag är att man tror sig veta en massa saker som man egentligen inte har en aning om. Man skaffar sig förutfattade meningar om de runt omkring en och sedan bryr man sig inte om att kolla upp hur det egentligen ligger till, utan väljer att tro på sin egna första uppfattning. 
   Jag känner iaf igen mig i det här. Jag är helt säker på att en massa folk har förutfattade meningar om mig, vilken sorts person jag är. Många kanse "vet" precis hur jag är och därmed sätter de in mig i ett passande fack med någon fet rubrik. Men hur många av de personerna känner mig verkligen? Ingen. Har man aldrig tagit sig tid att prata med en person eller umgåts med den, så kan man inte värdera den rätt. Visst, några skulle säkert placera mig i samma fack även om de lärt känna mig lite men jag tror att många skulle upptäcka att det inte alls låg till som de först trodde.
   Jag erkänner att jag själv sätter in folk runt omkring mig i olika fack. Vissa som finns i min närhet vet jag att jag aldrig skulle gilla att umgås med, det hörs direkt de öppnar munnen att det inte finns något mer till dem än det man ser på ytan... Men jag är åxå säker på att alla av dem inte är så, och om jag hade lärt känna dem så finns det säkert sidor hos dem som jag skulle gilla. Men de kommer jag aldrig få se. Så därför fastnar man med sina fördomar och förutfattade meningar. Varför? 
   Sluta ha förutfattade meningar om mig! Vill du inte va min vän -fine! Men tro inte att du känner mig om du aldrig ens har gett mig en chans.

                      xoxo    //Sanna  

Ahhhhhhhhhh!

Something is scratching it's way out
Something you want to forget about
No one expects you to get up
All on your own with no one around

RSS 2.0