Saknad...

Saknad. En känsla som ingen borde få uppleva.
Ensamhet. Går hand i hand med Saknaden. Bästa vänner...Mina värsta fiender.
Jag HATAR att se dig åka. Jag HATAR att stå här ensam kvar. Jag HATAR att se spåren efter dig när jag kommer hem. Att se disken efter ett bord dukat för två, att känna värmen på sängen där du nyss satt, att känna din doft som dröjer sig kvar i din kudde...
Jag sitter hjälplös och ser det hända. LÅTER det hända. Mot min vilja.
Jag vill inget hellre än att hålla dig kvar, hålla i dig så hårt jag kan och aldrig låta dig gå!
Men jag kan inte...

JAG SAKNAR DIG ♥

En vinnare är korad!

Första deltävlingen är nu avklarad! Måste säga att jag är lite besviken på deltagarsiffrorna, skärpning, skärpning!
   Ja fy skäms, ni som känner mig! Ni vet ju att jag är lite av en Harry Potter nörd, så första repliken var såklar just från en Harry Potter film.

Rätt svar hade Sötisen, som nu leder tävlingen. Poängställningen är just nu: Sötisen   1+ p     Övriga 0 p.

Rätt svar var alltså:



Harry Potter & fången från Azkaban.

Harry säger denna replik efter han fått reda på arr Sirius Black var den som förådde hans föräldrar och att han som grädden på moset är hans gudfar.

Stay tuned for the next chance to compeet!!! Fina vinster i potten XD

Tävling!!!

Hej alla glada! Tänkte liva upp bloggen med en återkommande tävling, jah hoppas att du vill vara med och delta!
   Det går till så här: Jag publicerar en eller flera repliker från någon känd film och den som först skriver en komentar med rätt filmtitel vinner! Har inte riktigt kommit på priset än men jag hittar väl på nått kul.
   Replikerna kommer komma lite då och då på bloggen, utan förvarnig, så det gäller att hålla sig uppdaterad om man vill vinna :)

Första deltävlingen börjar nu!

                            Vilken film kommer denna replik ifrån? (pluspoäng om du vet vem som sa den XD)

- He was their friend, and he betrayed them! He was their friend!



Lycka till!
 
                                      xoxo                //Sanna

Laser och akupunktur!

Hej! Nu är jag här igen och tänkte skriva lite.
   Det hände inte så mycket i helgen. Var i Kalstad hemma hos min älskling och spenderade tre nätter tillsammans med honom. Vi simmade, lagade mat, myste och såg på film, ungefär var vi brukar göra. Det var skönt att få sova tre nätter bredvid varandra istället för två ♥
   På måndagen var jag på laserkliniken i Karlstad tillsammans med mamma och tog bort några leverfläckar. Fick testa och känna på lasern utan bedövning, inte alls nice. Det lät bzzzzzzz och så kändes det som om man fick små stötar hela tiden... Jag valde att ta bedövning. Han doktorn verkade tycka jag va lite mesig som ville ha de men de strunta jag i. Tog bort 4 fläckar så jag fick fyra sprutor, det var inte heller så nice. Sticket är inget problem men när de sprutar in själva vätskan så gör det ont! Men de går ju över snabbt iaf som tur är. Efter det kändes det ingenting, det tog väl ett par minuter å ta bort fläckarna med laser, de gick väldigt snabbt och smidigt faktiskt. Kommer få skorpor på där nu och om ett år eller så så lär man inte se att det funnits nått där från början, efter ja har solat lite.
   När jag var klar åkte jag till stan. Jag och mormor tog en fika och tittade lite i affärer. Provade en snygg klänning på Gina Tricot som jag blev lite ledsen över att gå därifrån utan. Sen var det dags att gå till Peppe. Han jobbar på Carlstad Alternativ Medicin och ska hjälpa mig att få bort mina vita pigmentfläckar som jag har. Jag har något fel på min lever, vet inte riktigt vad men det är inte farligt har han sagt. Min lever är "instabil" som han kallade det. Jag har fått nånsorts rensande tabletter som skulle hjälpa och det hade tydligen gjort det åxå. Lite svårt för mig att märka, jag är ju inte så insatt i sånt där. Men han var väldigt nöjd iaf.
   För dig som undrar över min leversjukdom så är det något som ofta drabbar sånna som har alldeles för höga krav på sig själva och som stressar mycket, en beskrivining som de flesta som känner mig kan skriva under på. Men som sagt, det är inget farligt och det verkar som att det ska gå att fixa.
   När jag var hos Peppe så klämde han på mina fötter, det gjorde lite ont på vissa ställen fast att han tryckte jättelöst, tydligen hänger det ihop med min lever. Han tittade på min tunga och på mina irisar å sa att det var bättre men att levern fortfarande var lite instabil. Fick fler sånna där tabletter och sedan satte han mig på nålbehandling. Det kändes lite läskigt, har aldrig gjort akupuntur förut. Han sattetvå nålar i mina tår, det var ytters obehagligt, inte speciellt smärtsamt, eytt litet stick bara, men sen kände jag mina tår väldigt väl, de liksom pulserade. Han satte 2 i fötterna åxå och 2 i magen och 2 vid revbenen. Sen släkte han lampan å gick där ifrån å så fik jag ligga där i 40 minuter. Jag somnade lite, det var skönt. Sen kom de tillbaka igen, tog ur nålarna å sen fick jag gå hem. ska dit om nån månad igen, får se vad spännande jag råkar ut för då :P
   Idag har varit en lång dag. Såg klart William Shakespeares "Mycket väsen om ingenting" på svenskan. En lite gullig film men åxå lite överdramatisk och med muppiga repliker. Shakepear å hans poesi... Iaf så var de massa kändisar med (ursäkta stavningen) Keanue Reves, Denzel Washington, Han från House som åxå spelar med i Döda Poeters Sälskap,och två snubbar från Harry Potter: Dolores Umbridge och Gyllenroy Lockman.
   Sen hade vi idrott, MEGA JOBBIGT!!! Hade nått pass med 6 grupper somm alla gjorde övningar till varsin låt. Trodde jag skulle dö innan de va slut, eller iaf svimma. Blev alldeles yr tack vare mitt låga blodtryck om min urkassa kondition. Sen hade vi bild. Han inte med så mycket, Kurt babblade på som vanligt. Han har allt idéer den mammen :P
   Efter jag kom hem jobba jag med hemtentan i kultur & idéhistori i flera timmar men nu är den iaf klar. Är rätt nöjd faktiskt. Sen tittade jag på nya One Tree Hill och på Design Simon och Tomas på tv 3 webb tv. Jag fixade åxå med Alex´s inflyttningspressent så nu är den klar:) Hoppas hon gillar den.
   Fick reda på resultatet på matteprovet, fick G+, mitt första G på ett prov sen ja började få betyg. Not my finest moment men jag är nöjd iaf. fick 15 av 25 så måste vart näraVG. Ligger iaf på VG nivå sa Henrik så jag är nöjd endå. Matte b är så sjukt svårt! Mycket svårare än matte A! Hoppas jag kan skrapa ihop till ett VG iaf, har ju bara haft ett kapitel så man vet ju inte än...
  Jag, Alex å Malin ska ha filmkväll här på torsdag :) de ska bli skojj, de va länge sen. Vi har haft så otroligt mycket att göra på sista tiden så det känns som att jag inte hunnit med nått annat än skolan. Skönt att det snart är lov, mindre än en månad till jul nu!
   Längtar efter att spela in vår film åxå! Måste arbeta lite mer med manuset, finslipa liksom, å sen kan vi köra!! Hoppas vi hittar nån som kan spela Smokey.... Nån där ute som kan tänka sig spela en rökande, småstöddig, halvtöntig emo med ett par repliker??? Hör av er i så fall:P
   Jaja, nu har jag tjatat mega länge, ska gå å lägga mig.
Ha de gött!

                          xoxo //Sanna

Undrandes...

Jag är så nyfiken att jag har svårt att sitta still, okej, så farligt kanske det inte är, men jag är ändå nyfiken. Carl klurar på nån fiffig hemlighet om vad han ska ge mig i julklapp och jag har verkligen ingen aning om vad det är! Vi har diskuterat lite fram och tillbaka om det för han var osäker på om det var en bra pressent eller inte och ifall han kunde få tag på det. Men nu verkar han iaf ha bestämt sig för att ge det till mig, vad det nu är för nått.
   Jag har verkligen ingen aning, det enda jag vet är att det kan va krångligt att få tag på, det kostar runt 1000 spänn och han kom på idén alldeles nyligen. Å så vet jag åxå att det är nått som han åxå kan dra nytta av...
   Jag har som sagt inte den blekaste aning... Först var han osäker om han skulle välja nått annat för att jag kanske tyckte det var onödigt att lägga så mycket pengar på det... Den informationen gjorde det inte direkt enklare för mig att lista ut vad det var...
   Jaja, jag får väl se när julafton kommer! Bara lite drygt en månad kvar nu :)  Har nästan köpt klart mina julklappar redan (jag är tidigt ute, jag vet. Det bara blev så) XD
   På tal om julklappar, årets julklapp är en bergsbestigning!!! Lite konstigt, tycker jag. Är tveksam om att det passar många, men okej då. Fast jag vill nog hellre ha nått annat i julklapp. Eller vad säger ni? Är en bergsbestigning något DU skulle vilja få på julafton?

                 xoxo             //Sanna

Äntligen! :D

Igår blev vi äntligen klara med vårt manus! Vi har slitit som djur med det ända sedan vi började höstterminen i augusti. Men nu är det alltså klart! 40 sidor blev det, vilket betyder att filmen lär bli mellan 40 minuter och en timme lång! Hur vi ska hinna spela in allt har jag ingen aning om, vi får antagligen jobba ännu hårdare än vad vi gjort hittills. Men det ser jag fram emot, att spela in. 
   Vi gjorde dramaövningar med PH igår på lektionen. Det var superkul men svårt att hålla sig allvarlig. Jag ville gärna börja gapfabba, och det får man ju så klat inte göra! Jag är lite orolig för hur det ska gå med allvarsamheten när filmen ska spela in, jag tror vi kommer få skrattafnall en massa gånger och få göra en ny tagning. Men jag hoppas att vi kan hålla masken rätt så bra iaf.

   En annan sak som jag hoppas är att DU fortfarande vill ställa upp. Vi behöver dig verkligen och det finns ingen annan som är bättre för rollen än du! Den var ju skriven just till dig, till dig och ingen annan. Jag vet inte hur du känner inför det här, men jag hoppas verkligen att du vill vara en del av det här. Vi vill iaf ha dig med :)


                                 xoxo         //Sanna 

♥♥♥




I söndags var det ett och ett halvt år sedan jag och min älskling blev tillsammans!!!
Ville bara uppmärksamma detta lite ♥

                                    xoxo //Sanna 


The answer is...

...You should know...

...

Have to say I´m a little bit hurt. Not sure I have the right to be, but I am.
The truth is I´m no better. I don´t convide in anyone. I don´t really have the right to put you down.
But I have a confession. A dark and embarrassing one.
I´m a little bit jealous. Of the bond between the two of you. I want that too.
I think that´s why I keep it to myself. Don´t think I can mesure up to what you have. 
Awful, I know. But I can´t help it. 
Pretend like you don´t know. That´s what I do.
Put in a happy face and smile.
It´s all a facade.
Inside I´m crying... 

Onödig dag...

Idag är min enda "vanliga" dag på hela veckan, men den blev inte så vanlig ändå. På inredningen gjorde vi klart lådorna till höstshowen som ska vara på fredag. Vår lärare hade massa andra uppgifter att göra inför showen så hon stack efter ett par minuter. Tog väl knappt en timme å fixa iordning lådorna, så resterande tiden satt jag å Alex mest å pratade.
   Efter lunchen var det meningen att vi skulle ha engelska, men vår lärare hade blivit utsedd till biljettförsäljare så hon sa åt oss att jobba inför showen. Det enda hon hann med å säga mer va att vi ska byta lärare, ska få nån uråldrig tant istället. Jag vill inte byta men alla stylister bara klagar... Jag satt iaf å läste i min nya no-bok medan Alex gjorde prov å sedan satt vi å gjorde veckans närvarofrågor på nti-kursen online. De va lite krångligt att hitta svaren å de va en massa skit att läsa men det kanske går okej...
   Sen hade vi Kultur å Idéhistoria, vilket inte heller va en normail lektion för läraren bestämda att strunta i provet som vi skulle ha nästa vecka eftersom vi halkat efter i tidsplanen. Istället ska vi få en hemtenta som vi får ett par veckor på oss å göra. Jag å Alex spenderade lektionen med att försöka läsa sidorna om medeltiden i boken. Det gick inte så bra för alla stylister satt å skrattade å skrek hela lektionen. Trots att vi satte oss i sofforna utanför så gick det inte. 
   Tillsist gav vi upp å åkte hem till mig. Alex fick se min nymålade vägg å jag tror hon tyckte den va fin. Hon sa iaf "Oj! Den var väldigt röd!" Tror iaf de va positivt XD   Sen spionerade vi på hennes blivande lägenhet, hoppas de blir klara snart! Å hon fick även se mitt skolkort. Erbjöd henne å stanna kvar istället för att åka hem när det var dax för henne att gå till bussen men hon dissade mig. Men vi bestämde att hon skulle stanna imorrn istället så de gjorde inget :)
   När hon hade gått så gick jag till tvättstugan, som jag alltid gör på onsdagar. Där träffade jag min lille Tvättstugekompis, grannens katt. Han brukar alltid hälsa på mig när jag är där. Han kröp ner i min tvättpåse. Försökte klappa honom men han vek bara undan så jag busade med honom istället. Då började  han spinna lite, så jag hakade på. Då purrade han ännu mer å jag fick till å med klappa honom å klia honom under hakan. Kom min Tvättstugekompis ett steg närmare idag så dagen var väl inte så illa trots allt :P  Får se om han är där sen när jag hämtar tvätten...
Hoppas du själv har haft en bra dag!

                                           xoxo            //Sanna 

LOV!!!

Hej alla glada!!! Den här veckan har det varit lov och det har varit skönt att få en paus från den trista vardagen.
   Lovet började bra. Jag, Alex å Malin gick hem till mig och gjorde oss i ordning för halloweenfesten. Vi lockade håret i flera timmar, å det blev riktigt  bra! Det enda tråkiga var att lockarna försvann innan vi hann hem till Malin :(

Malin, jag å Alex :)

Vid klockan sex kom Carl och Niklas från tåget och vi åkte hem till Malin. Vi bytte om till våra dräkter, tjejerna var bunnys och killarna var Sleeping Beauty, millitär och hip hopare :)
                 

Är vi inte söta så säg? :D    Har inga bilder på killarna, men de kanske kommer senare... :)

Vi åt tacos och såg film å lekte "Jag har aldrig" och en massa andra grejer. De va skojjs! De  va spännande å träffa Rikard å Niklas, hade ju bara sett dem på bild typ. Inte riktigt, men iaf...

På lördagen åkte vi hem igen å jag fick lite alone time med min älskling ♥
   Under lovet har vi tagit det ganska lungt. Vi hyrde ett par filmer som vi såg, de va skojjs :)
På måndagen skulle ja å Carl åka till GeKås å leta julklappar så han ställde klockan på halv 6 eftersom vi skullr åka bussen vid klockan 6 så vi var där när det öppnade. Saken var bara den att min käre Klutsy-Guy glömde ställa om sin mobil till vintertid så vi gick upp vid halv 5 istället... När jag väl insåg hans misstag var det för sent att gå å lägga sig igen...
   Väl på GeKås hittade vi faktiskt en hel del grejer å de flesta julklappar blev köpta, bland annat Alex julklapp :)
Eftersom vi var där så tidigt så var vi klara till klockan 10 då vi tog bussen hem igen.

Under lovet fick jag åxå min nya mobil! Kommer kanske sakna den gamla lite men den nya är mycke bättre! Skönt att inte ha en mobil som dampar hela tiden! Å snygg e den åxå :D


På onsdagen fick jag även mina skolkort! Inte total katastrof men mitt tandkött syntes i mitt konstiga snea leende som jag tydligen alltid har :P    De var okej iaf å det är väl allt man kan hoppas på. Skolkortet blev väldigt bra där emot! Men fick lite ont i magen när jag såg Bexxis. Vill verkligen inte att hon ska sluta! :'(

På torsdagen målade jag och Carl om min beiga vägg som jag stört mig på sen jag flyttade in. Nu är den sprakande röd och det kommer fortfarande som en övveraskning ibland när jag ser den. Men jag blev mega nöjd iaf, fast herre gud vad jobbigt det är att måla! Värsta träningspasset! :D

Se så röd den blev! :)

Det är nog vad som hänt under lovet, i stora drag iaf :D
nu ska jag va lite social med min pojkvän som ligger här brevid å spelar dataspel.

Ha det bra allesammans!!!

                                                      xoxo      //Sanna

RSS 2.0